Sider

10.08.2014

Farvel til aben.....

         

Som mange af jer nok har bemærket har jeg slettet opskriften på min hæklede abe fra bloggen. Det er med stor beklagelse at jeg har måtte gøre dette, da jeg ved at mange af jer har været rigtig begejstrede for den lille fyr. Desværre har Rosendahl skrevet til mig og bedt mig fjerne opskriften, da det er brud på ophavsrettighederne og derfor må opskriften ikke deles på sociale medier. Det er rigtig ærgeligt, da jeg ikke kan se problemet i at Vi er nogle få hundrede kvinder, der har med stor begejstring har hæklet aben. Jeg har selv betragtet min hæklede abe som en hyldest til den populære Kay Bojesen abe, som er er fantastisk stykke design og på baggrund af dette har jeg udviklet opskriften. Desværre deler Rosendahl ikke dette. 

Jeg er imponeret og taknemmelig over al jeres støtte og fantastiske kommentarer til den lille fyr! Tusind tak for det! Håber at jer der har nået at hækle aben er ligeså glade for den som jeg er for min!! Uanset hvad Rosendahl mener om dette, så er jeg stolt over min hæklede abe og ville ønske at jeg fortsat kunne dele den med jer. 

Samtidig bliver jeg nødt til at nævne hvor skuffet jeg er over at finde ud af at flere har hæklet og videresolgt aben! Det er not cool at all! Som der stod klart og tydeligt i indlægget/opskriften er dette under INGEN omstændigheder tilladt, og jeg er ked af at få oplyst at dette har foregået blandt andet via facebook!!! 

Selvom jeg ikke må dele opskriften med jer, skal I ikke snydes for billederne;